به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد؛جمعی از مسؤولان ارشد سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، نمایندگان سازمان ملل متحد در تهران ،معاون توسعه ورفاه اجتماعی و امور گردشگری شهرداری منطقه یک تهران و تعدادی از هنرمندان برجسته کشور ددر این همایش حضور داشتند.
این همایش با خیر مقدم و سخنان مدیر عامل «انجمن برپاداران درفش کاویانی» در خصوص انگیزه برپایی این همایش آغاز شد و در ادامه حسين اله بداشتي مدير كل دفتر امور مجامع و تشكل هاي مردم نهاد سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به ایراد سخنرانی پرداخت.
حسین اله بداشتی با اشاره به ارتباط تنگاتنگ صلح و گردشگری گفت: به طور یقین جوامعی که در صلح و آرامش بیشتری باشند پذیرای گردشگران بیشتری هستند و در صنعت توریسم موفق ترند.
وی تاکید کرد : ایران هرگز کشور جنگ پذیری نبوده و حتی در هشت سال فاع مقدس کشور ایران شروع کننده جنگ نبود. ملت ایران همیشه صلح طلب و خواستار آرامش بوده اندو امیدوارم با توجه به توافقاتی که در سیاست های دولت صورت گرفته بتوانیم پیام صلح را به مردم کشورهای جهان برسانیم . امید است این همایش پیش درآمدی باشد تا بتوانیم در زمینه برقرای صلح و آرامش گامهای موثر و ارزشمندی برداریم .
مدير كل دفتر امور مجامع و تشكل هاي مردم نهاد افزود: جشنواره و نمایشگاه بزرگ فیلم و عکس با موضوع «ایران؛ سرزمین صلح، سرزمین مهر» تاریخ یکم تا هشتم دیماه سال جاری برگزار خواهد شد.
در ادامه این همایش از محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشور به عنوان شخصیت صلح ایران تشکر و قدردانی بعمل آمد و متن لوح تقدیر توسط علیرضا افشاری دبیر\" انجمن دیده بان یادگارهای فرهنگی،طبیعی برای حضار قرائت شد.
در بخش دیگری از همایش از استاد شهیر هنرهای تجسمی و مجسمه سازی و از بنیان گذاران سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران و همچنین عضو هیئت مدیره انجمن مجسمه سازان ایران،حسین فخیمی طراح و خالق تندیس زیبای صلح با اهدای لوح تجلیل شد.
قرائت متن پیام دبیر کل سازمان ملل بمناسبت روز جهانی جهانگردی ،توسط آقای مقدم نماینده سازمان ملل متحد از دیگر برنامه های این همایش بود.
سپس نماهنگ وطن با صدای هنرمند ارزشمند کشور علیرضا اعصار که توسط دانشجویان دانشگاه شیراز ساخته شده، پخش شد.
نصیری معاون توسعه رفاه اجتماعی و امور گردشگری سازمان رفاه،خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران از دیگر سخنرانان این همایش بودند.که در خصوص محورهای اصلی فعالیتهای سازمان مربوطه و ارتباط تنگاتنگ این سازمان با گردشگری به ایراد سخنانی پرداخت.
در بخش دوم،نقالی و شاهنامه خوانی توسط هنرمند نقال،فرنگیس طوسی اجرا شد و با سخنرانی استاد فریدون جنیدی، پژوهشگر تاریخ و فرهنگ ایران،در خصوص تاریخ صلح طلبی ایران و همچنین سخنرانی فرشید ابراهیمی پژوهشگر تاریخ، با موضوع ایران پناهگاه و مأمن ادیان مختلف به پایان رسید.
انتهای پیام/